Websites voor hulp, zorg, vrijwilligers

Telefoonlijn nationaal ouderenfonds voor eenzame mensen
Kent u iemand die eenzaam is of bent u zelf eenzaam? Geef u dan op voor de telefoonlijn van het Nationaal Ouderenfonds. Vrijwilligers nemen zeer regelmatig even telefonisch contact op voor een praatje. 

Sociaal wijkteam Blaercom
Voor buurtbewoners die zich zorgen maken over zichzelf of een ander en dit willen delen met een sociaal werker of wijkverpleegkundige.

Gemeente Blaricum
Website van de Gemeente Blaricum

Versa Welzijn
Voor vragen en problemen op het terrein van (familie)relaties, opvoeding, schulden/financien, werk, opleiding, wonen, gezondheid, discriminatie, integratie en nog veel meer.

Versa Vrijwilligers Centrale
Brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar.

Versa welzijn - mantelzorg
Versa Mantelzorgondersteuning helpt mantelzorgers in de regio Gooi en Vechtstreek en Eemnes bij het verlichten van de mantelzorg

Sociale kaart Nederland
Voor mensen met een beperking zijn hier alle adressen en informatie over organisaties rond wonen, welzijn en zorg te vinden.

Juridisch Loket
Voor juridische vragen van mensen met een laag inkomen en weinig vermogen. Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Sportverenigingen en -accommodaties in Blaricum
Overzicht van de sportverenigingen en -accommodaties in Blaricum

Maatschappelijke zaken Huizen en BEL gemeenten
Informatie over maatschappelijke zaken met betrekking tot gezondheid & wonen, kinderen & jongeren, werk & inkomen voor inwoners van Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen.

Opleiding en training voor vrijwilligers
De Vrijwilligers Academie geeft basistrainingen aan nieuwe vrijwilligers en vervolgtrainingen en verdiepingsbijeenkomsten voor ervaren vrijwilligers.

Thuishulp op eigen kosten
Commerciele organisaties die betaalde hulp aanbieden.